Halászlé

Recept egy diétás halászléhez. Hagyja magát inspirálódni receptjeink által, és észre sem veszi majd, hogy idén egy kicsit másképp csinálta. Kellemes ünnepeket és jóétvágayat!

Rybí polévka

1 adaghoz szüksége lesz:

  • 50 g pontyra vagy más halra,
  • ¼ répára,
  • ¼ zellerre,
  • ¼ petrezselyemre,
  • olívaolajra,
  • sóra, borsra,
  • KetoMix protein zsemlére.

Elkészítés

A felaprított zöldségeket pirítsa egy rövid ideig pár csepp olajon, majd öntse fel vízzel. Adja hozzá a pontyot, sózza, borsozza, majd főzze puhára. Merje ki a zöldségek egy részét, mixelje össze, majd öntse vissza a levesbe. (Ha inkább a hígabb állagot szereti, ezt a lépést kihagyhatja.) A megfőtt halat vágja fel, a KetoMix zsemlét pedig készítse el a csomagoláson található leírás alapján. Süsse meg szárazon egy teflon serpenyőn, majd tálalja a kész forró levesbe téve.


nahled magazin MP
Autor článku
Marie Petrovová

Zvídavost a láska k psaní ji dovedly k žurnalistice. Úspěšně vystudovala Akademii žurnalistiky a nových médií. Už během školy navštěvovala několik stáží v mediálních domech či České televizi. Tam se po absolutoriích rozhodla zakotvit. Nakonec ji osud dovedl k public relations a marketingu. Zůstala tak nadále věrná světu médií jen z druhé, pro ni barevnější, strany. Svůj čas nejraději tráví s rodinou a přáteli. Nejoblíbenější sportovní aktivitou je pro ni jóga, díky které může propojit ducha i těla. Své štěstí neustále objevuje v okamžicích.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft