Citromos zsemlécskék


A karácsonyhoz elengedhetetlenül hozzátartozik a házunkat belengő süteményillat. A mi ketosüteményeink nem tartalmaznak egy gramm cukrot sem, mégsem fogja tudni megkülönböztetni a hagyományos karácsonyi süteményektől. Sem ízvilágában, sem látszatra. Nem csak karácsonyra készítheti el, hanem bármikor, mikor nassolni lenne kedve.

keto mix listopad 2019224560

Mire lesz szüksége

Elkészítés

Mixelje össze a puha vajat, a joghurtot, a citrom levét és héját. Adja hozzá a tojást, majd a mandulalisztet a vaníliás ízesítővel. A kapott tésztát csomagolja be fóliába, majd tegye be pihenni a hűtőbe 30 percre. Formázzon belőlük kis zsemléket, majd helyezze őket sütőpapírral bélelt tepsire. Süsse a sütőben 180 fokon 10-15 percig (a teteje kissé aranybarna lesz). Az öntetet készítse el a feltüntetett összetevők összekeverésével, majd amikor teljesen kihűltek a zsemlék, öntse le őket.

 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft