Bodzás tarkedli

A bodza csodálatos orvosság, amely ráadásul ízletes is. Kitűnően illik a ketogén diétához. Próbálja ki bodzás tarkedlinket, melyet biztosan megkedvel, és nem csak az íze miatt.

Fogyasztható a diéta 1. fázisától.

shutterstock_1287416344

Recept a bodza kedvelőinek.

Mire lesz szüksége (1 adaghoz):

Elkészítés

Egy mixer segítségével a hozzávalókból sűrű tésztát készítünk. Mártsuk bele a virágot a tésztába és kevés olajon süssük meg. Mikor aranybarnára sült, távolítsuk el a szárrészt és óvatosan süssük meg a másik oldalát is.

Kiváló variáció lehet, ha a virágokat előre leszedjük a szárról, és egyenesen a tésztába keverjük, majd egy kanál segítségével kis tarkedliket formázunk a serpenyőben, és úgy sütjük mindkét oldalát aranybarnára. 

   


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft