FOGYJON LE EGY HATÁSOS DIÉTA SEGÍTSÉGÉVEL. VELÜNK SIKERÜLHET! MOST MINDENRE 20% KEDVEZMÉNY ÉS EGYÉB ELŐNYÖK

Kezdje el a fogyókúrát most! Egyszerűbb, mint gondolná. A KetoMix diéta kortól és nemtől függetlenül működik, ugyanis az emberi test természetes folyamatait érvényesíti. A ketózis egy természetes állapot, amelybe a szervezet a szénhidrát hiánya miatt kerül. Ételeink és termékeink fogyasztásával korlátozza a bevitt szénhidrátok mennyiségét az egyes étkezéseknél, és az elsődleges energiaforrás megvonása után a testnek más energiaforrás után kell néznie, amit a zsírszövetekben talál meg. Így kezdi el a saját zsírsejtjeinket ketonokká alakítani, amelyekből energiát vesz fel. És ezzel kezdődik maga a fogyás folyamata is, teljesen természetesen. Éhezés és akár testmozgás nélkül is.

Mi vár Önre?

Mi nem csak azt szeretnék elérni, hogy lefogyjon. Célunk az, hogy megtanuljon helyesen étkezni és az egészséges életmódra neveljük diéta után is, hogy a leadott kilók ne jöhessenek vissza. A diétának nem kell küzdelmesnek lennie, vagy a konyhában és az edzőteremben eltöltött kínkeserves órákat jelentenie. Hosszabb ideig sajnos ezt kevés ember bírja ki. És pontosan ez lebegett a szemünk előtt, amikor kifejlesztettük egyedülálló fogyókúrás programunkat. Kíméletes az emberi szervezetre és a pszichikára nézve is. Ételeink mindent tartalmaznak, amire szüksége lehet, beleértve a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is. Így az éhségtől sem kell tartania köszönhetően annak, hogy napi 5-ször fog enni. Higgye el, semmiben sem fog hiányt szenvedni. A KetoMix diétának köszönhetően több mint 150 ezer ember fogyott le sikeresen. Ön is meg tudja csinálni!

Itt a legjobb alkalom a kezdéshez

Az új év a múlt újraértékelésére a legalkalmasabb időszak. Ha nem elégedett az alakjával, akkor kezdjen bele a fogyókúrába most. Néhány napon belül már látni fogja az első eredményeket, amelyek motivációként szolgálnak majd a diéta során. Ezenfelül most nagyszerű, 20% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre.

Akkor is jó helyen jár, ha egy vagyon elköltése nélkül keresi a karcsú alak felé vezető utat, hisz egy étkezés nálunk akár xy Ft-ba is kerülhet*.

KEDVEZMÉNYES TERMÉKEK

Mielőtt belekezdene velünk a fogyásba

Amennyiben nem tudja, hogyan tervezze meg diétáját, használja egyszerű BMI-kalkulátorunkat, mely segítségével könnyedén megtudhatja melyik diétaprogam a legmegfelelőbb az Ön számára. Elég ha megadja az adatait és voilá.

BMI-KALKULÁTOR

VAN AZ ÖN SZÁMÁRA EGY 3 500 Ft-OS JUTALOM A TOVÁBBI VÁSÁRLÁSÁHOZ

Hogy új életstílusát ne adja fel könnyen, mi támogatjuk Önt és szeretnénk továbbra is motiválni! És ezért további vásárlását 3 500 Ft-al jutalmazzuk. Használja fel a speciális kódot, és vásárolja meg kedvenc egészséges KetoMix ételeit előnyös áron.

  • A KetoMix.hu oldalon 30 000 Ft feletti rendelés esetén 3 500 Ft a következő vásárlásnál

Miért működik a fogyás a KetoMix-szel?

Ha tényleg betartja étrendünket, lehetetlen, hogy az ne „működjön”. A diéta egész folyamata a zsírsejtek energiává alakításán alapszik. A kevesebb szénhidrátbevitel gondolatát először a múlt évszázadban George L. Blackburn, a Harvard egyetem professzora vetette fel, aki a zsírok anyagcseréjét kutatta. Arra a következtetésre jutott, hogy ha tudatosan csökkenti az étrendjében a szénhidrátokat, amelyek energiaforrásként funkcionálnak a szervezetben, akkor ezeket valamivel pótolni kell. És a szervezet gondoskodik magáról. A zsírtartalékok elkezdenek átalakulni energiává. Teljesen természetesen és fájdalommentesen. Így fog lefogyni, még akkor is, ha csak a tévét nézi. Éppen azért, mert ez a szervezet természetes folyamata, nem is kell edzeni a fogyáshoz.  
 
Banner silueta 1. fáze, 2. fáze, 3. Fáze (banner by měl odkazovat sem: /a-fogyokura-fazisai/

Már több mint 150 000 ember fogyott le a KetoMix segítségével

Büszkék vagyunk ügyfeleink elért eredményeire. Egyértelmű számunkra, hogy egy ilyen merész lépést megtenni és fogyókúrázni egyáltalán nem könnyű. De ha vásárlóink egyszer valamibe belevágnak akkor ki is tartanak. Ezt bizonyítja ügyfeleink évről évre bővülő száma is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a diéta befejezése után hogyan értékelnek minket. Így 2021-ben az Ipsos közvélemény – kutató ügynökséggel közösen készítettünk egy felmérést, amely végeredményének nagyon örülünk. Mi lett az eredmény? Kitűnő!

  • Ügyfeleink 96%-a elégedett volt termékeinkkel,
  • A KetoMix diétát vásárlók 90%-a tovább ajánl minket ismerőseinek,
  • Vásárlóink 90%-a nem tért vissza eredeti súlyához a diéta befejezése után sem,
  • A vásárlók 59%-a a vártnál jobb eredményeket ért el.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft