Ügyfélszolgálat

Itt vagyunk Önnek a hét mind a 5 napján

Minden nap itt vagyunk Önnek reggel nyolctól este tizenegyig. Hétvégén is szívesen írunk, ha kell, délelőtt tíztől este tizenegyig keressen minket. Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek valamelyikén: a +36-1-690-0471 telefonszámon, a info@ketomix.hu e-mail címen vagy a weboldalon található chaten keresztül. A táplálkozási tanácsadóink nagyon szívesen válaszolnak a kérdéseikre még a legkényesebb témákban is. Nincs mit szégyelleni, ninncs mitől félni. Keressen bizalommal!

Mikor kereshet minket?

Hé.- Pé.: 08:00 - 16:00

+36-1-690-0471

info@ketomix.hu

 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés