Rólunk


A KetoMix-rő

„Azt szeretnénk, hogy jobban érezza magát. Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!“

Mgr. Monika Tělupilová, a KetoMix táplálkozási tanácsadója

Miért döntöttünk a saját ételek gyártása mellett

A mai kor nem kedvez az egészséges életmódnak. Bár az internetnek köszönhetően rengeteg információ a rendelkezésünkre áll a megfelelő táplálkozásról, de a boltok viszont tele vannak csodát ígérő fogyókúrás termékekkel. Divatosak a „slim“ és a „fitness“ jelzők, melyek kiválóan eladhatóak. A legtöbb viszont valójában egészségtelen, cukros élelmiszer. Valóban egészséges ételeket találni manapság nagyon nehéz.

A vásárlók történetei lelkesítettek

Lelkesítettek minket azoknak az embereknek a hihetetlen történetei, akik a ketodiétának köszönhetően azoktól a kilóktól is megszabadultak, amiktől eddig sehogy sem sikerült. És erre elég volt nekik egy-két hónap. Ami pedig méginkább megfogott, hogy valójában egy teljesen természetes táplálkozási módról van szó, amit elődeink egyáltalán nem tekintettek diétának. A gyárakban előállított cukor ugyanis nem létezett, a szénhidrátok az élelmiszerekben a gyümölcsölből vagy a mézből származtak.

Belevágtunk hát olyan ételek és termékek gyártásába, amik garantálják a fogyást, de tartalmaznak minden olyan anyagot, amire a szervezetnek szüksége van. Ez azért fontos, mert ha az ember szakszerű segítség nélkül vág bele a ketodiétába, ez problémát okozhat. Alapelvünk, melyhez az ételek készítésénél szigorúan igazodunk, hogy az Európában fellelhető legjobb minőségű alapaynagokkal dolgozunk. Az olcsó kínai protein számunkra is tabu. A gyártás során nem használunk káros kémiai anyagokat, és igyekszünk a nátrium-glutamátot és a glutnént is kihagyni.

Történetek mutatása

Mgr. Monika Tělupilová

A KetoMix diéta védnöke

Profil mutatása

Miért fogy le a KetoMix segítségével?

A KetoMix alapelve a magasabb fehérje- és alacsonyabb szénhidrát bevitel. Tudományosan igazolt fogyókúrás módszerről van szó, ami kortól és nemtől függetlenül működik. Ha szervezetétől célirányosan megvonja a szénhidrátot, akkor a szervezetben lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően ezeket ketonok helyettesítik. (A diéta erről kapta a nevét.) A ketonokat a szervezet a saját zsírtartalékaiból állítja elő és helyettesíti velük a szénhidrátokat.

Ezért nem történhet meg, hogy ez a fogyókúra valakinél „nem működik“. Sőt, a KetoMix diétával a fogyás nagyon gyors. A szervezet elkezdi a zsírtartalékokat felhasználni már a kezdéstől számított harmadik napon, és ekkor elkezdődik a súlycsökkenés is. Ezért nem szükséges tornázni, kalóriákat számolni vagy éhezni. Ez az oka a diéta óriási sikerének. Ezért segíthet akár Önnek is.

A médiából is ismerhet minket

Hol rendeljünk KetoMix ételeket

Webshopban

A megrendeléseket minden nap feldolgozzuk, így nem kell sokat várnia a csomagra, melyet a futár házhoz visz.

KÍNÁLATUNK

 

Kövessen minket és küldjön képet az elkészített ételekről, legfőképpen pedig az eredményeiről. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft