Rólunk


Beszéljünk a KetoMixről!

„Azt szeretnénk, hogy jobban érezze magát. Szabaduljon meg felesleges kilóitól!“

Mgr. Monika Tělupilová, a KetoMix táplálkozási tanácsadója

Ezért döntöttünk a saját ételek gyártása mellett

Napjainkban a kor nem kedvez az egészséges életmódnak. Az internetnek köszönhetően információk tömkelege áll rendelkezésünkre a megfelelő táplálkozásról, a boltok viszont csordultig vannak csodát ígérő fogyókúrás termékekkel. Divatossá váltak újonnan a „slim” és a „fitnesz” jelzők a csomagolásokon, hiszen ezek kiválóan eladhatók. Ezen termékek közül azonban a legtöbb egészségtelen, túlcukrozott élelmiszer. Megtalálni a valóban egészséges opciókat ezzel szemben nagyon nehéz.

Vásárlóink történetei inspiráltak

Amikor olyan emberek történetét olvassuk, akik a rengeteg eredménytelen fogyókúra után a ketogén diétával szabadultak meg felesleges kilóiktól mindössze pár hónap alatt, mindig egy kicsit motiváltabbnak érezzük magunkat. Az pedig szintén lelkesítő, hogy egy teljesen természetes táplálkozásról van szó, hiszen elődjeink ezt az étkezést nem tekintették diétának. A mesterségesen előállított cukor régebben nem létezett, a szénhidrátokat a gyümölcsökből vagy a mézből vitték be szervezetükbe az emberek.

Olyan ételek és termékek gyártásába fogtunk tehát, amik garantálják a fogyást, emellett tartalmaznak minden olyan tápanyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Ezért fontos, hogy az ember szakszerű segítséggel vágjon bele a ketogén diétába, hiszen az később problémát okozhat. Alapelvünk, hogy az Európában fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, s ehhez ételeink készítésekor is szigorúan ragaszkodunk. Az olcsó kínai protein nálunk is tabu! A gyártás során nem használunk káros kémiai anyagokat, továbbá igyekszünk a nátrium-glutamátot és a glutént is kihagyni termékeinkből.

Történetek mutatása

Mgr. Monika Tělupilová

A KetoMix diéta védnöke

Profil mutatása

Hogy működik a KetoMix?

A KetoMix alapelve a magasabb fehérje- és alacsonyabb szénhidrátbevitel. Egy tudományosan bizonyított fogyókúrás receptről van szó, ami kortól és nemtől függetlenül működik. Ha szervezetétől megvonja a szénhidrátot, akkor az abban lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően ezeket a szénhidrátokat ketonok helyettesítik (a diéta is innen kapta a nevét), ezeket a ketonokat pedig a szervezet a saját zsírraktáraiból állítja elő.

A ketogén diétával nem fordulhat elő, hogy nem működik, sőt, a fogyás rendkívül gyors. A szervezet már a kezdéstől számított harmadik napon elkezdi felhasználni zsírtartalékait, ennek következményeképp pedig beindul a súlycsökkenés is. Ebből kifolyólag nem szükséges tornázni, kalóriákat számolni sem. Ez a folyamat az oka a diéta széles körű sikerének, ezért segíthet Önnek is!

A médiából is ismerhet minket

Hol rendeljünk KetoMix ételeket

Webshopban

A megrendeléseket minden nap feldolgozzuk, így nem kell sokat várnia a csomagra, melyet a futár házhoz visz.

KÍNÁLATUNK

 

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft