Mire lesz szüksége:
- a kedvenc KetoMix öntetére,
- 1 közepes darab zellerre,
- sóra,
- füstölt fűszerpaprikára vagy kedvenc fűszernövényére,
- olívaolajra.
Először felmelegítjük a sütőt 170°C fokra. Ezután alaposan megpucoljuk a zellert, majd egy éles kés segítségével vékony hasábokat vágunk belőle. Megsózzuk, és szórunk rá egy pici füstölt fűszerpaprikát. Jól összeforgatjuk egy pici olívaolajjal, ügyeljünk rá, hogy minden hasáb fűszeres legyen. Végül a hasábokat egy sütőpapírral kibélelt tepsire szórjuk, és ropogósra sütjük kb. 30 perc alatt. Sütés közben időnként megforgatjuk a hasábokat egy villa segítségével, hogy minden oldalról ropogósra süljenek. Ha valami ínycsiklandó szószra vágyik, remek választásnak bizonyul a KetoMix pikáns fokhagyma öntete, amelybe bátran belemártogathatja a ropogós rudacskákat. Ha fokozni szeretné az élvezeteket, bátran törhet friss fokhagymát az öntetbe, valamint ízesítheti borssal vagy más fűszernövényekkel.