Nagyi zöldséglevese

Készítse el nagyi zöldséglevesének keto változatát szezonális zöldségekből és KetoMix konjac tésztából. A recept már az 1. fázistól alkalmas.

Zeleninovy_vyvar KetoMix

Mire lesz szüksége egy adaghoz?

Megpirítjuk a hagymát olajon egy serpenyőben, majd hozzászórjuk a felaprózott zöldséget – a zellert, a póréhagymát, és a petrezselyemzöldet. Pár perc pirítás után felöntjük vízzel, és levesfűszert adunk hozzá. Lassú tűzön főzzük körülbelül egy órán keresztül. Eközben elkészítjük a KetoMix cérnametéltet az elkészítési útmutató alapján. A kész levesből kivesszük a borsszemeket, és hozzáöntjük a cérnametéltet. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. 

Ezt a zöldséglevest bármikor elkészítheti a KetoMix diéta során, mivel a konjac cérnametélt teljes mértékben szénhidrátmentes, ráadásul energiatartalma annyira alacsony, hogy mérték nélkül fogyaszthatja. 

TIPP: Ha a levessel egy egész keto étkezést helyettesíteni szeretne, fogyasszon el egy KetoMix zsemlét vagy egy szelet KetoMix kenyeret is – ez 1 egész étkezésnek felel majd meg az 5-ből.


nahled magazin MP
Autor článku
Marie Petrovová

Zvídavost a láska k psaní ji dovedly k žurnalistice. Úspěšně vystudovala Akademii žurnalistiky a nových médií. Už během školy navštěvovala několik stáží v mediálních domech či České televizi. Tam se po absolutoriích rozhodla zakotvit. Nakonec ji osud dovedl k public relations a marketingu. Zůstala tak nadále věrná světu médií jen z druhé, pro ni barevnější, strany. Svůj čas nejraději tráví s rodinou a přáteli. Nejoblíbenější sportovní aktivitou je pro ni jóga, díky které může propojit ducha i těla. Své štěstí neustále objevuje v okamžicích.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft