Gáspár Zsolt és a KetoMix története

Gáspár Zsoltot, vagyis Zsoltit sokaknak nem kell bemutatni. A magyar celebvilág egyik egyénisége, az oltási kampány lelkes támogatója, rosszabb körülmények között élőket segítő adományozó, és egy sikeres magyar reality-show műsorvezetőjeként ismert Magyarországon.

Foto č.1

Zsolt már több, mint 10 éve vegetáriánus, de a diéta kezdetéig nem vetette meg sem a cukros, sem a lisztes ételeket, hiába nem fogyasztott húst. Mozgalmas és gyors életvitele miatt azonban nem tudott rendesen odafigyelni a helyes, rendszeres étkezésekre és ez rányomta bélyegét a testsúlyára is.

Zsolt 2021-ben, 46 évesen vágott bele az életmódváltásba, amiről akkor még nem is tudta milyen sikerrel fog zárulni, mennyire megváltoztatja a világról alkotott képét és egyben az étrendhez való hozzáállását is. “Egyszercsak jött egy sugallat, és úgy döntöttem, hogy belevágok, hisz 46 évesen még soha sem fogyókúráztam. Ezért egy kicsit haragudtam is magamra, hogy sokkal hamarabb el kellett volna kezdeni törődni magammal. De elszántam magam és mindenkit arra buzdítok, hogy szánja el magát és figyeljen oda jobban az étkezésre”, - mondja Zsolt, akivel egyszercsak egy nap szembejött a KetoMix magyarországi weboldalának a hirdetése és annyira felkeltette az érdeklődését a diéta maga, az alapelv és a termékek is, hogy felvette a kapcsolatot a cégünkkel és belevágott a diétába.

A KetoMix diéta egy tudományos alapokon nyugvó diéta, mely a keto diéta szabályait követi. És hogy mi is a ketogén diéta? Más nevén alacsony szénhidráttartalmú vagy protein diéta, csökkentett szénhidráttartalmú és megnövekedett fehérje-bevitelű étrend. Testünk a ketózis állapotába kerül, amely során a cukrok helyett saját zsírjait égeti. A diéta elnevezése a ketózis szóból származik. A diéta eredményei nagyon gyorsan láthatóak lesznek, a KetoMix ételeit pedig gyorsan és könnyen elkészíthetőek, és a praktikus csomagolásuk által utazáshoz is kitűnőek.

Foto č.2

Mindezen előnyöket Zsolt is kihasználta a diétája során. Nem csoda, hisz állandó mozgásban lévő, gyors és stresszes életvitelében ez nagyban megkönnyítette a diéta betartását: hogy éhezés nélkül végig tudja csinálni, és nappal, az úton is laktató ételek ehessen.

Elmondása alapján kellett egy kis idő, amíg megszokta az ételek, italok ízét, hisz még soha sem diétázott, de pár nap után átállt az új rezsimre nemcsak maga a szervezete, de az agya is. Ahogy Zsolti mondta: “Minden fejben dől el, határozzuk el magunkat és tartsuk magunkat a döntésünkhöz, akkor baj nem lehet!”

Sokat segített neki a kis kézikönyv, recepteskönyv, amit a diétához kapott és igyekezett a leírtakat betartani, ahogy csak lehetett. De nemcsak ő, hanem nagy segítője, kedves felesége is inspirálódott a weboldalon és a recepteskönyben leírtakból. Ő volt az, aki a legtöbbet segített Zsoltnak: nemcsak hogy elkészítette és becsomagolta a termékeket, de szurkolt neki, támogatta amikor kellett.

“Egy pro tipp tőlem: vonják be a családjukat, férjüket, feleségüket, párjukat, a gyerekeket, mert ők is segíthetnek, így könnyebb, ha az ember nem egyedül csinálja vagy van támogatása és szurkolói klubja”, - köti a lelkünkre Zsolt.

És hogy mikor is állt be látható eredmény? Zsolt bevallása szerint az első 10 napban “barátkozott” az ízekkel, a rendszerességgel és kezdte érezni magán a változást. “20-21 nap után már éreztem, hogy sokkal jobb a közérzetem, sokkal fittebb és erősebb vagyok. Még a korán kelés sem okozott már akkora problémát, mert energikusabbnak éreztem magam” - mondja Zsolt és arra emlékeztet mindenkit, hogy fejben dől el az egész, ki kell tartani.

Foto č.3

Édesszájúként kedvenc ételei közé nem tartozhat más, mint a KetoMix palacsinta, amit nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni. Kedveli továbbá a fehérjekenyeret, mely egész délelőttre energiával tölti fel, valamint a fehérjetartalmú leveseket.“Oh, és majdnem elfelejtettem, a KetoMix Chips, na az brutális, azt mindenkinek meg kell kóstolnia.”, - jut eszébe Zsoltnak, nevet egyet és hozzáteszi: “De a termékeket azért is kedvelem, mert jó csomagolásban és kiszereltségben vannak, egyértelműen le van írva miről van szó és ami fontos, magyarul, érthetően.”

Foto č.4

Zsolt több ruhaméretet fogyott le az első diéta végén, fittebb, erősebb lett, egészségesebbnek érezte magát, és most, tavasszal szeretne belekezdeni újra.

“Szeretnék visszatérni ahhoz a súlyhoz, amelyen még az első műsor alatt voltam. Itt, a TV-ben való szereplésen keresztül példát szeretnék mutatni az embereknek , hogy bármilyen korban le lehet fogyni, és meg lehet csinálni, csak akaraterő és egy jó diéta terv kell.”

Az eredményekről folyamatosan jelentkezünk majd, és olvasóink nyomon követhetik Gáspár Zsolt fogyásának történetét.

És mit ajánl így befejezésképpen Zsolt azoknak, akik hezitálnak belekezdeni? “Ajánlom mindenkinek a KetoMix diétát és termékeit mert jó árfekvésben van! Igen, sajnos ebben a világban az embereknek a pénzükre és a költségvetésre is oda kell figyelni, de ne sajnálják a pénzüket a KetoMix diétára, mert ez egy befektetés ami megtérül. Vágjanak bele, tartsanak ki és meglátják az eredmények magukért fognak beszélni!”


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft