20 hölgyet keresünk, akik le szeretnének fogyni és fantasztikusan érezni magukat!

monika-telupilova

Nem hisz semmiféle csodadiétában? Mi sem! Fogyni varázslat nélkül is lehet.

A KetoMix diétás termékek, melyek segítségével több mint 10 000 ember fogyott már le, mostantól a magyar piacon is elérhetőek!

A KetoMix diétás programok már emberek tízezreit segítették hozzá álmaik alakjához. Ha az eredményeket számokban akarjuk kifejezni, akkor hihetetlen 780 000 leadott kilóról beszélünk! De ügyfeleink nem csak számok számunkra. Velük örülünk, támogatjuk őket, ha tanácsra vagy biztatásra van szükségük.

Most egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek, hogy kipróbálja a KetoMix étrendet 50 % kedvezménnyel. Csak annyit kell tennie, hogy lefényképezkedik a diéta előtt és után, majd elküldi nekünk a történetét a fotókkal együtt. Mi pedig ezt közzétesszük a www.ketomix.hu webáruházunk oldalán.

MOTIVÁLJA A TÖBBIEKET

Egy fogyókúra során megtapasztalhatja, milyen fontos környezetünk támogatása. A legnagyobb motiváció azok története, akik már sikeresen lefogytak. Kulcsfontosságú tudni, hogy a KetoMix étrend működik. Lehet, hogy most nem tudja elképzelni, de higgyen nekünk, ha lefogy, akkor szívesen megmutatja a változást. És talán pont Ön lesz az, aki miatt valaki más is belekezd élete megváltoztatásába.

Hogy lehet bekapcsolódni?

Tapasztalatból tudjuk, hogy a fogyni akarás mozgatórugója igazából bármi lehet - szeretne beleférni egy régi ruhájába, szeretné visszakapni a gyerek előtti alakját? Dühös, mert nem fér bele a kedvenc nadrágjába, nem tetszik, amit a tükörben lát, egészségügyi problémái vannak a túlsúly miatt? Mi tudunk segíteni!

Minket érdekel az Ön sztorija - tehát ha csatlakozni szeretne a kihívásunkhoz, írja meg nekünk, hogy miért szeretné csökkenteni a testsúlyát. Kiválasztunk 20 hölgyet, akiknek elküldjük a KetoMix diétás csomagot 50% kedvezménnyel. Az írás férjen el egy A4-es oldalon, és az lenne a legjobb, ha hozzácsatolná már az aktuális fényképét is.

Email: kerdesek@ketomix.hu

Nőket és férfiakat is keresünk mindenféle korosztályból. Még akkor is, ha azt hiszi, az Ön korában már nem lehet lefogyni, hiszen ez nem így van.

A KetoMix segítségével a fogyás nagyon egyszerű. A diéta során a zsírégetés a ketózis állapotában történik, melyet már pár nap alatt el lehet érni. Nem kell aggódnia. Bonyolultnak tűnhet, de valójában nagyon egyszerű. Győződjön meg róla Ön is, és tekintse meg a www.ketomix.hu weboldalt. Itt minden szükséges információt megtalál, amely segít eldönteni, hogy belevág-e az alakformálásba a KetoMix segítségével.

Email: kerdesek@ketomix.hu

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Még nincs fiókja?

Iratkozzon fel és rögtön élvezheti annak előnyeit:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nincs egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 1900 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft