„Minden fejben dől el!“ mondja Monika

 

Azért eszünk, hogy éljünk, és nem azért élünk, hogy együnk" - mondja Monika. Az új alakhoz vezető út története

monika_selfie
 

Monikának hívnak és 28 éves vagyok. Miután megszültem második gyermekemet, Alex fiamat, súlyproblémáim kezdtek lenni. Az első szülésem, a lányom születése után nagyon sokat fogytam a szoptatásnak köszönhetően, de a második szülés után a szoptatás ellenkező hatást gyakorolt ​​rám. Akkor nem foglalkoztam vele, csak jól éreztem magamat és elégedett voltam. Minden félresiklott, amikor a fiam 1,5 éves lett. A gyermekorvosnő biztosított róla, hogy csak hasi vírusa van, semmi komoly. Végül a hasi vírusból 1-es típusú cukorbetegség lett, és a fiam az intenzív részlegre került, ahol az életéért harcolt. Egy hónapot töltöttünk a kórházban, mire rendbe hozták őt, és megtanultam, hogyan kell gondozni őt és beadni az inzulint.

„Esténként evéssel próbáltam feldolgozni a stresszt.“

Otthon minden stresszt és belső fájdalmat elkezdtem az ételekbe fojtani. Ez megnyugtatott. Egy év után kiderült, hogy ismét terhes vagyok, és a kilók csak szaporodtak. Amikor a második fiamat szoptattam, az éhség érzetével keltem fel hozzá éjjel. Többnyire egyedül vagyok a gyerekekkel, míg a férjem egész nap a munkában van. Így esténként megettem az egész nap folyamán felhalmozódott stresszt.

„A Facebookon volt egy csoport, akik tartották a KetoMixet és szép eredményeket értek el!“

Ilyen módon ez így húzódott 2019 áprilisáig. Húsvétra a sógornőm szülinapi bulijára mentünk. A szobájába mentem, hogy megszoptassam a fiamat, és észrevettem egy mérleget. Úgy gondoltam, hogy rálépek, így megtudom, mennyit is nyomok valójában. És a kijelző váratlanul nagy számot mutatott. Ebben a pillanatban nekem összedőlt a világ! Szégyelltem magam, hibáztattam magam, hogy ilyen messzire jutottam. Amint hazaértem, kinyitottam az internetet, és kerestem egy számomra megfelelő diétát. Felugrott nekem a KetoMix oldal a termékeikkel együtt. És nevettem, hogy hányan vannak, akik pénzt akarnak keresni az emberi nyomorúságból. Azt azonban észrevettem, hogy a Facebookon volt egy csoport, akik a KetoMix diétát követték, vagy kapcsolatba kerültek ezzel a diétával. Csodás eredményeik voltak! Nagy plusznak tűnt nekem, hogy nem kell azzal küszködnöm, hogy mit mikor ehetek, és hogy mit is főzhetek. Ez mindig visszatartott a fogyókúrázástól, mert három gyermek mellett nincs időm magamnak kigondolni, hogy mit főzzek, vagy akár ennek megvalósításán is gondolkodni.

„A KetoMix egész napra megadta az ételt, a recepteket, értékes tanácsokat és a konzultációt, emellett az étel elkészítése tényleg csak 5 – 10 percet vesz igénybe.“

Május 10-én a 28 éves születésnapomat ünnepeltem, ezért arra kértem a család minden tagját, hogy a 4 heti Ketomix keton diétám megrendeléséhez járuljanak hozzá.  2019. május 15-én kezdtem el. Nem foglalkoztam vele, hogy rosszul lehetek vagy éhes leszek. Meg akarom változtatni magamat és az életemet, betartom a szabályokat, és nem engedem, hogy az agyam újra csalódást okozzon nekem. Motivált voltam! Minden fejben dől el! Minden harapásnál hittem benne, hogy biztosan lefogyok. Nem érdekelt, hogy a körülöttem lévő emberek kinevettek és megaláztak. Ez még jobban ösztönzött, hogy ne adjam fel, és mutassam meg nekik, mire vagyok képes!

Bámulatosan érzem magam és boldog vagyok! Még futni is elkezdtem. A 48-50-es ruhaméretről lementem a 40-44-es ruhaméretre (a szabástól és az anyagtól függ). És mit tanácsolhatok? Ha valóban elhatároztad a diétát és erős az akaratod, akkor hajrá és lefogyhatsz!

Azért eszünk, hogy éljünk, és nem azért élünk, hogy együnk. Ezt a KetoMixnek köszönhetően értettem meg. Köszönöm!

 

Az Önök Monikája

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft