Elen az igényes orvosi kezelés miatt meghízott. A KetoMix segítségével visszanyerte eredeti súlyát!

 

Szia, a nevem Elen, és szeretném megosztani veled a történetemet. Hálás vagyok a KetoMixnek, hogy megváltoztatta az életemet. Úgy döntöttem, hogy megosztom, hogy Önnek is megváltoztathassa az életét.

pribeh_elena
 

A súlyproblémáim 29 éves koromban kezdődtek. Előtte 171 cm-es magasságom mellett mindig normál súlyom volt, mégpedig 65 kg. Flamencót táncolva tartottam fenn a kondíciómat és a súlyomat. Sajnos, 29 éves koromban vékonybél betegséget kaptam, ami rosszul kezdett működni nálam. Át kellett mennem a kezelésen, és nagyon boldogtalan voltam emiatt. Végigjártam az orvosokat, akik felírtak nekem gyógyszereket. Ezeket naponta 3 x kellett beszednem. Emellett minden héten gyarapodott a súlyom.

Pedig normálisan ettem és főleg zöldségeket. Alig 3 hónap múlva további kilók voltak rajtam. És egy éves kezelés és mindezen gyógyszerek után annyit felszedtem, mint valaki egy terhesség alatt. Rettenetes volt, egy gömbnek éreztem magam. Ez nem én voltam, kezdtem utálni magamat. Valahányszor a tükörbe néztem, egyre rosszabb volt. Rémálom volt, amelyből nem bírtam felébredni.

Szerencsére az igényes kezelés után felépültem, de a pszichém teljesen romokban maradt. Korábban soha nem igazán hittem a diétákban. Amikor magazinokat böngésztem, és láttam a csodatabletták hirdetéseit, amelyekkel 14 nap alatt 20 kg-ot lehet fogyni, csak nevettem. De egyszer, körülbelül egy évvel a felépülésem után, eljött Lucia barátnőm. Ő beszélt nekem a KetoMixről. Hogy legalább próbáljam meg, az nem kerül semmibe. Elmagyarázta nekem, hogy ő is a KetoMixnek köszönhetően fogyott le. Eleinte csak mosolyogtam, és azt mondtam, hogy nem igazán hiszek a ketontartalmú csodazacskókban. De aztán az akkori helyzetemben arra gondoltam, miért ne próbálnám ki? Luciának segített, és ez felbátorított engem. Megrendeltem a havi csomagot, és alig vártam, hogy megérkezzen. Azonnal elkezdtem a diétát, amint a futár meghozta nekem a csomagot. A csomag tartalmazott koktélokat, leveseket, omletteket, kásákat. Számomra a csokoládés szeletek teljesen meglepőek voltak. Ezek egyszerűen fantasztikusak. Nagyon csodálkoztam, hogy a KetoMix édes ételeket is tartalmaz, mint például palacsintát, pudingot, mézeskalácsot, kásákat, csokoládékat, kekszet, mogyorókrémeket és még sok mást. És mégis fogyni lehet vele!

Az első fázissal kezdtem, amelyet 8 hétig betartottam. El kell mondanom, hogy pontosan betartottam a napi 5 KetoMix étkezést, 500 g zöldséget és egy marék diót. És valóban működött. Hétről hétre kevesebbet mutatott nekem a mérleg. A centimétereket is mértem, és a 8 hét alatt ezek is csökkentek. Kisebb méretű ruhákat kellett vennem magamnak. El voltam ragadtatva emiatt! Áttértem a második fázisra. Ezt 6 hétig tartottam, napi 3 KetoMix étkezést és 2 normális étkezést ettem. A szabályok szerint 1 kg-ra növeltem a zöldségféléket. Folyamatosan fogytam. Igazán alig tudtam elhinni. Rendkívül boldog voltam, hogy a KetoMix-nek köszönhetően meg tudtam csinálni. Gyorsan elértem az eredeti súlyomat.

Újra kisebb méretűre kellett cserélnem a ruhatáramat. És ezt természetesen élveztem, hihetetlen érzés volt! Ezután áttértem a harmadik, fenntartó fázisba. Ezt a mai napig tartom, amikor már az eredeti súlyomnál vagyok. A KetoMixnek köszönhetően megtanultam rendszeresen enni. Több az energiám és boldogabb vagyok. Még az arcbőröm is annyira megváltozott, hogy ajánlatot kaptam egy amerikai kozmetikummal való együttműködésre.

Mindenkinek javasolom a KetoMixet, megváltoztatja az életét. És ez az érzés megéri! I Love KetoMix.

Elen

Kövessen minket az instagramon, és ossza meg velünk az elkészített ételeiről készült képeit, vagy motiváljon mindenkit az eddig elért eredményeivel. @ketomixhuPROFIL MEGTEKINTÉSE

Látta még a fiókot?

Iratkozzon fel és sok előnyt élvezhet:

Születésnapi ajándék - feltétlenül töltse ki születési dátumát

Kedvezmény az ismételt vásárlások esetén

Átláthatóak az eddigi megrendelések

Gyors ismételt megrendelés

Nem muszáj kitölteni az adatait

Regisztráció

Nem marad egyedül!

Többezer önhöz hasonló ember osztotta meg velünk eredményeit, így motiválva egymást, táplálkozási tanácsadónk pedig minden kérdésére válaszol. Bízzon támogatásunkban és kezdjen el fogyni még ma!

CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ

TAGOK több mint 100 tag

A szállítás módjai

Csomagküldő - Házhozszállításhoz
990 Ft
Csomagküldő - Max. 8 kg
690 Ft